Príjemné svetlo všade, kde potrebujete, dosiahnete vďaka LED žiarovkám

Ekológia, šetrenie energie, výborný výkon či dlhá životnosť sú atribúty, ktoré spĺňajú LED svetelné zdroje, vyrobené touto momentálne najmodernejšou technológiou. Postupne sa dostávajú do každého kúta všetkých priestorov, v bytoch, kanceláriách, na športoviskách či v obchodných centrách a podobne. Spomedzi všetkých svietidiel, ktoré sú vyrábané ako LED, sú žiarovky najpoužívanejšie, najmä typ so závitom E27. Majú všetky plusy, ktoré hľadáme, dobrý výkon, sú úsporné a ekologické a ani časté zapínanie a vypínanie ich tak skoro z činnosti nevyradí. Internetové obchody majú vo svojich ponukách rozličné typy žiaroviek, s rozdielnymi výkonmi, uhlami svietenia či farebnosťou.

led žiarovka

Všetky však spája zabudovaný CCD driver, ktorý má zabezpečiť, že led ziarovka e27 ani po vypnutí nebude žiarovka preblikávať alebo jemne svietiť, čo je bežné pre lacnejšie varianty. Výrobky sú dovážané priamo od výrobcov, a tak je ich kvalita zaručená. Rozmerom CRI80 sa môžu pochváliť všetky.

LED žiarovka E27 je univerzálna, to znamená, že kvôli nej nemusíte hneď kupovať nové celé svietidlo, stačí, ak si vyberiete niektorú z teplého, studeného alebo neutrálneho odtieňa bielej farby. DUAL-WHITE systém je možnosť, ako si pomocou diaľkového ovládača nastavíte jednotlivé farby štýlom plynulého prechodu každým odtieňom. Môžete si zmeniť aj intenzitu osvetlenia, nočný režim alebo stmievanie.

mesto, mestský život

Milovníkom farieb bude vyhovovať RGB-W typ žiaroviek, tie sú kombináciou farebných so studenou alebo teplou bielou farbou. Novinkou je však LED žiarovka RGB+DUAL-WHITE, ide o kombináciu už spomínaných typov a zahŕňa aj farebné spektrum ponuky LED osvetlenia, čo je výhodou, ak chcete vytvoriť pohodovú a aktuálnu farebnú atmosféru v priestore.

Sklamaní však nezostanú ani obdivovatelia či milovníci retro výrobkov, pre nich si výrobcovia pripravili edíciu RETRO FILAMENT LED žiarovky v tvare tradičnej banky. Majú všetky vlastnosti moderného svetelného zdroja, no vnesú do prostredia náladu rokov minulých.

Posted In Nezařazené